Sålde slut...

Skulle bara meddela att många tyckte synd om mig igår då jag fick lägga min jaktkarriär på is... Ert stora stöd resulterade i att jag sålde slut på alla pumpor och kunde återuppta min karriär som jakthund. Begav mig åter ut i skogen idag för att nosa upp lite mat till Husse och Matte...

 

Har lagt jakten på hyllan...

Vill bara meddela att jag för stunden givit upp min karriär som jakthund och börjat med pumpodling istället. Nu i kristiderna som råder måste jag ju kunna försörja mig, ska då dumme Husse va pappaledig åxå så blir det inte så fett...  Någon som vill köpa en???
 
                   

Lyckad premiärvecka :)

I och med den 16aug är då jakten igång igen:) Har haft lite dålig tid med både jakt och blogg i sommar o min nya bössa har inte fått dräpa något men jag tog tillfället i akt och sticka ut några dagar under bockpremiären. Kvällen den 16aug va bocken ute när ja kom men jag klättra upp i tornet ändå och efter en timme kom en räv som fick gå häden. Det dröjde sedan en vecka tills nästa gång ja va ute o då dröjde det inte mer än 40min sen kom bocken ut till mig. Dagen efter satt jag på bock igen men gjorde omförflyttning när det mörkna vilket visa sig va en bra ide när det klockan 23 dök upp en liten gris. Efter en klen start för min nya Blaser fick den bekänna färg med tre djur på en styv vecka :)

                        


RSS 2.0