Tjuren från Grantinge...

lämnade vid 14.30-tiden denna dag jordelivet och begav sig till de sällare jaktmarkerna. Vid 11-snåret hade jaktlaget tydliga indikationer på att älgen befann sig i skogen då denne hade satt i sig en hel äpplebunke på 50 kilo... Larmet gick o samlingen skedde vid 13. Vi ställde ut och efter ett bra drev av markpersonalen lyckades Robert sänka Oxen med ett välriktat skott... Bara att gratulera :)

                    

                                                              

Nu kan dom komma...

De små grisarna. Har införskaffat mig att par grissäkra byxor som ska va lika säkra som en skyddsväst??? Ja ja vi får se hur det blir med den saken om nu någon liten gris nu skulla springa fram o försöka ta sig en tugga:) Ska passa på att lägga in lite smygreklam på min lilla enkla sida med så ska ni handla jakttillbehör kan jag varmt rekomendera Jakt & Fritid i Nöbbelöv, trevligare handlare får man leta efter :) 

                    
          
                                                                          

SaftMarkus

Idag var det så dax med ett storkok på fläderbär. Satte igång kokaren redan klockan 10:00 och är i skrivande stund inte färdig så ska man summera eländet o räkna sig själv timpeng gick det hela med enorm förlust. Ser man o andra sidan på det från andra hållet har jag haft en trevlig dag o gjort mig själv ca 27liter god Hyllebärssaft. Hade det inte vatt för Boställarens Ingegärd hade det sista koket gått käpp åt skogen då sockret helt abrupt tog slut men har man generösa grannar så har man. Välkommen hem, vem du än månde vara o få dig ett gott glas saft :) 

                   

                                               

Ska börjas i tid...

Idag tog jag för första gången ut Gösta i skogen så han fick känna på hur det känns att jaga. Tyvärr är han lite väl outvecklad för att själv hålla i en bössa så min kära lilla Plutt fick agera stand in... Det blev dock inget skjutit men han fick höra på ett riktigt fint drev på rådjur:)

                 


RSS 2.0